389 Đường Trương Định - Hoàng Mai - Hà Nội0243.932.9012tincayviet@gmail.com
  Home Tin tức Urnik desetega meseca NFL

Urnik desetega meseca NFL

On je bil poleg luči klic na naslednji polovici drugi dan, pozabil enega od svojih ducat rešitev prizadevanj za lastno 174 jardov in dva touchdown in lahko najboljši podajalec dobili. Če naše podjetje dostavlja karkoli poleg te vrste Burrow v 7. dnevu, novi Falconi nimajo dovolj ognjene moči za vzdrževanje. FootballLOCKS.com načrtuje osvojitev profesionalcev s svojimi najboljšimi izbori lige NFL na teden, ki jih ustvari igranje z nasprotnimi kvotami, hendikepiranimi igralnimi linijami lige NFL v Las Vegasu. Razmislite o tem, da morda ne boste postali sodnik za stave na spletno igro NFL na vašem geografskem območju. FootballLOCKS.com ponuja alternativni sistem za izbor iger NFL. Strokovnjak ESPN Kyle Soppe posreduje tudi koristne informacije o sanjskih dejavnostih.

  • Svež nasvet o hendikepu in vaši priložnosti v celoti na SportsBettingDime.com je natanko to, da imate cilj uživanja.
  • Sprejemalca Juju Smith-Schuster in morda Demario Douglas sta drug drugemu utrpela rane na glavi.
  • Povsem nove športne stavnice za vsako spletno igro zapustijo mesto in dajejo enakovredne kvote, ki jih včasih ljudje prekrijejo.
  • Edini resnični 3x, ki so bili ti ljudje tako zelo všeč v najnovejši Angliji, so bili 1991 (-8,5, manjka pri koraku 3), 1992 (-16, pridobljeno od 34) in vi boste 1993 (-deset, zmagal zaradi 3 znotraj OT).

Vsi so se pojavili z razliko ene ocene, ki se sooča z okvarjenimi nasprotniki, kar bi lahko bil teden, ko ste v Minnesoti poskusili, nezapečaten, ker je odličen pretendent. Resnično se ne bomo pretirano odzvali na neverjetno pomanjkanje Denverja v Ohio Cityju štiriindvajset devet. Tudi ob nenehnem neuspehu pri ocenjevanju TD v primerjavi z orodjem za izogibanje Broncosov v težavah, bi se moral najnovejši Chiefsov zločin takoj vrniti na pravo pot proti odlični srednji zaščiti Dolphins. Dokler Miami ne dokaže, da lahko vzdrži težke kategorije, bomo postavili čisto novo -2.5 (-110) za podporo novim vladajočim zmagovalcem Very Pan v Nemčiji. Čez nekaj dni 9 se bodo začeli 4-stopenjski trije Steelers (-dos.5), ki bodo v četrtek zvečer držali 3-cuatro Titans. Titanov novinec QB Often Levis, ki je zablestel na debiju NFL s petimi TD-ji, bo svojo naslednjo kariero začel v NFL, po možnosti proti Steelersom, ki jih je prispeval Mitch Trubisky.

Igranje športnih stav NFL

Sveži 49ers in vi boste Vikingi se zavedajo omejitev pri roki in bodo preverili zgrabi, da je primarna možnost, da ustvarite izjavo. Ko so v središču pozornosti sobotnega večernega športa, bodo lahko športni spremljevalci zaradi spretnosti, sredstev in vaše predanosti morda upravljani z https://stave-sportne.com/bet-at-home/ odličnim prikovanim monitorjem. Da bi posledica te igre morda vplivala na ambicije v končnici, bi bile vse oči uprte v mrežo, saj navijači nestrpno spremljajo začetni udarec. Najnovejša izjemno težko pričakovana tekma TNF 2023 med Jaguars in Saints ima nogometne občudovalce polne pustolovščin.

NFL Week 7 Spletna igra Selections, Agenda Guide, Fantasy Football Info, Odds, Wounds In še veliko več

Derrick Henry iz Tennesseeja naj bi vam dejansko pomagal pohiteti za več kot 100 metrov, to je eden od razlogov, zakaj so novi Titani uspešni naravnost 60 % časa. Tukaj odkrijte, katero skoraj vsako drugo skupnost izbrati. Tudi po slabih rezultatih leta 2010 je najnovejši Orleans med najmočnejšimi napadi lige. Najnovejši svetniki iz New Orleansa poskušajo doseči povprečje 398.korak treh jardov za vsako igro in to uvrstitev na 3. mesto.

cs go betting sites

Če si želite ogledati popolnoma nove denarne linije lige NFL ter razvojne in polne linije, obiščite stran kvot FootballLOCKS.com all inclusiveNFL. RotoWire bo na milijone letnih uporabnikov pripeljal do vaših najnovejših sanjskih športnih dogodkov, dnevnih fantazijskih športov in morda novic o športnih stavah, napotkov, opreme in. RotoWire prinaša poročila o igralcih v resničnem dnevu, prav tako boste imeli zapiske o tem nogometu.

Najboljši napredki v 3. koraku meseca NFL

Popolnoma enaka zasnova je prav tako pripeljala do impresivnih 13 disciplin, ki so značilne za nov konec tedna, kot so ugodnosti leta 2024 — tretje zaporedne ugodnosti — in s tem tudi letošnji naslov PGA in morda ZDA. v poročilu mora igrati bolje z žogico za golf, vendar je neverjetno instinktiven in fizičen.” Hufanga, nova zvezdnica impresivne varnosti v San Franciscu, je zaključil leto, ki ima 51 naslovov in lahko približno tri prestrezanja kljub pozabljenim zadnjih šestih tednih v letu. “Nujnejša obramba nazaj v popolnoma novo kategorijo,” so vam povedali navdušeni sodniki ekipe NFL. Ker boljša peterica zagotavlja več mladostnih igralcev, je Baker veteran, ki ga ocenjevalci kljub temu udarjajo po novi mizi. “On je svoboden, da preizkusi novo delovno mesto, dopolnjuje znotraj izpostavljenosti otrok, blitz in to je še vedno mlad in se lahko povzpneš,” je dejal strokovnjak AFC o tem, zakaj je Nizozemska pravzaprav njihovo prvo zavetišče št.

Nfl Money Outlines Week korak 1

V primeru, da je vaš največji izmed stavnikov položil prehod na igralne stave za Jets +13,5, si lahko ogledate razpon, tako da lahko 11,5 stvari. MyBookie se zelo potrudi, da udeležencem ponudi največjo ponudbo izdelkov, ki jih je mogoče dobiti v a. Naš cilj je uporabnikom omogočiti območje udobja na spletu, da vam pomagamo staviti pri najboljšem ponudniku, ki ga boste lahko. Posvečen trenutni in v živo Las Vegas Layout Chance, Early 2024 Awesome Dish 57 Possibility, MLB, NBA, NHL Traces, tako da so zdaj na voljo nedeljske kvote za UFC in boks ter vsakodnevni, tedenski in mesečni bonus za stave.

Najnovejši Nfl Day step one Odds And you may Traces

csgo betting sites

Sveži Eagles je 2-6 ATS kot ulične preference vsaj pol ducata stvari manj kot Nick Sirianni. Sveži Falcons je 7-13 ATS, medtem ko je prednost 2020 (6-9 ATS pod vodstvom Arthurja Smitha, ki ima tri pokončne izgube ATS). Novi Cowboys so cuatro-1 ATS od prednostnih v letu 2010 in 21-9 ATS od preferenc od leta 2021. Sveži Cowboys poskusijo ATS, ker so favoriti z najmanj tremi številkami manj kot Mike McCarthy.Vemo, da so bili ti izpraznjeni v 1. koraku meseca proti Dallasu, vendar pa so se zbrali, tako da lahko ocenite 29 v Week dos proti Cardinals. Sveži Seahawksi potujejo po državi, da bi se soočili z novimi pošastmi v pričakovanju donosnih tretjih pokončnih iger.

Zadnjih 12 mesecev se je Tampa Bay zaščitil kot odlična najdba z desetimi in petimi točkami ob strani Panthers, uspešen s 41-17.Pravzaprav so Jets zadnji 3-krat prevzeli industrijo, ker so povsem novi stavni favoriti pred Broncosi, premaknili 0-korak tri drugega SU in ATS. Kot korak 1-točkovne cestne nastavitve bodo najnovejši Jets želeli biti prepričani, če zapis ne recitira sam po sebi.

Gọi ngay!
0913.210.384
1
Bạn cần hỗ trợ?
ĐĂNG KÝ NHẬN BÁO GIÁ